O nama

 Početna/O nama
Zlatko Bukovec
Doktor dentalne medicine

Fakultet dentalne medicine završio u Zagrebu 1964. godine. Radio u ordinaciji u Velikom Grđevcu i obavljao mjesto ravnatelja Doma zdravlja. Pohađao razne seminare i tečajeve iz estetske protetike.

Darija Dragica
Doktor dentalne medicine

Fakultet dentalne medicine završila 2012. godine u Zagrebu, a stažiranje u Koprivnici u ordinaciji Dr. med. Mirko Rabađija. Otvorila ordinaciju u Stomatološkom centru. Pohađala mnoge radne tečajeve i seminare iz estetske protetike.

Krunoslav Bukovec
Direktor, dentalni tehničar

Školu završio 1986. godine u Bjelovaru. Radio u Domu zdravlja Grubišno Polje. Stomatološi centar otvorio 1994. godine koji se sastoji od dentalne ordinacije i labaratorija s najmodernijom tehnologijom dentalne protetike. Sudjelovao na mnogim radnim tečajevima i seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu. Vrhunski majstor u cercon, empress i metal keramici, mobilnoj i kombiniranoj protetici.Slađana Gal
Dentalni tehničar

Školu završila u Bjelovaru, a stažiranje u Domu zdravlja Grubišno Polje. Nakon stažiranja zaposlila se u Stomatološkom centru gdje već radi 17 godina. Vrhunski majstor u metal protetici, CAD-CAM sustavu, fiksne i mobilne metalne konstrukcije.

Senka Kovačić-Gregov
Dentalni tehničar

Školu za dentalnog tehničara završila u Bjelovaru, a stažiranje u Varaždinu. Radi u stomatološkom centru 16 godina. Vrhunski majstor u mobilnoj protetici i keramici. Pohađala mnoge tečajeve i seminare, šefica odjeljenja mobilne protetike.

Josip Dinjar
Dentalni tehničar (Zamjenik šefa labaratorija)

Školu završio 2006. godine u Bjelovaru. Poslije završetka školovanja u Somatološkom centru Bukovec obavio stažiranje gdje je ostao raditi do danas. Vrhunski majstor koji svoj posao obavlja na CAD-CAM sustavu i fiksnoj metal protetici. Pohađao razne tečajeve i seminare.


  •   Bjelovarska 30,
         43270 Veliki Grđevac
  • Ordinacija:   043/443-085
  • Laboratorij:   043/461-334
  • Direktor:   098/490-091
  • sc-bukovec@email.t-com.hr

O nama

Dentalna estetska medicina je tradicija obiteju Bukovec koja započinje od 1964. godine. U našoj vrhunski opremljenoj ordinaciji nudimo kompletnu dentalnu i protetsku uslugu. Organiziramo radne tečajeve i seminare za dentalne doktore i tehničare.


Saznaj više o nama...

Facebook